M FASH RAGLAN T

IT7446

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Trashëgimia e futbollit është riimagjinuar. Kjo bluzë adidas ripërcakton klasikët sportivë përmes një lenteje avangarde. Një formë e tepërt dhe logoja lundruese e Trefoil-it, e drejtuar drejt rrënjëve atletike dhe 3-shirita të shtrembëruara rishpikin një pamje ikonike. E bërë nga pambuku teke triko, kjo fanellë lëviz me ju nga sesioni në studio në rrugët e qytetit. Duke kombinuar komoditetin e sportit dhe avantazhin e modës, ai flet për krijuesit që formojnë kulturën sipas kushteve të tyre.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.