M FASH P FB TT

IT7461

ORIGINALS

120.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Frymëzuar nga format e tepërta dhe detajet unike, kjo top adidas ofron një pamje të re të një stili ikonik. Me xhepa me zinxhir dhe pranga me shirita për një përshtatje të rastësishme dhe të rehatshme, është projektuar me një trefoil lundrues për t’ju lidhur me trashëgiminë e adidas. Është një mënyrë e thjeshtë për të shtuar stilin sportiv në jetën tuaj të përditshme.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme. Produktet tona të bëra me një përzierje të materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme përmbajnë të paktën 70% totale të këtyre materialeve.