M FASH P FB TP

IT7483

ORIGINALS

110.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Xhinsi klasik përzihet në pantallona portreti në këtë dizajn adidas. Xhins premium e transformon pamjen casual në një ikonë moderne. Xhepat me zinxhir shtojnë një skaj të dobishëm. Silueta e lirshme dhe e rrjedhshme ju mban rehat. Një logo lundruese Trefoil në pjesën e sipërme të këmbës së majtë lidh pamjen me rrënjët sportive të adidas Originals. Nga qëndrimi në shtëpi deri tek nisja për mëngjes, këto pantallona janë krijuar për stilin e përditshëm.