M FASH GRFX T

IT7463

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Përfitoni më të mirën e stilit sportiv dhe komoditetit të lehtë në këtë fashë të madhe. Përshtatja e lirshme dhe e relaksuar ju mban rehat gjatë gjithë ditës, me një grafikë në qendër të përparme që ju lidh me stilin dhe shpirtin e adidas Originals. Pëlhura Jacquard dhe shiritat në qafën e ekuipazhit dhe mëngët përfundojnë pamjen.

Ky produkt është bërë me materiale 100% të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.