M D4GMDY SHRT

IC3722

NOT SPORTS SPECIFIC

44.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% / Poliester i ricikluar: 33%

Një nga bazat më të mira për një ditë produktive? Rehati — dhe këto pantallona të shkurtra adidas e kanë të kyçur. Ndërtimi i butë do t’ju mbajë të ndiheni mirë gjatë gjithë kësaj, dhe një bel i rregullueshëm me litar siguron një përshtatje të qëndrueshme. Xhepat anësore ruajnë portofolin dhe çelësat kur jeni në lëvizje.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.