M D4GMDY PRFZHD

IC8041

NOT SPORTS SPECIFIC

77.00

Përmbajtja e produktit:

Najlon i ricikluar: 91% , / Elastan i thjeshtë:  9%

Ka kaq shumë gjëra që të bëjnë të veçantë. Pse të mos e amplifikoni këtë dhe ta ndani me të tjerët në këtë top epike të adidas-it. Kombinimi sportiv është një kujtesë se ju jeni gjithmonë një fuqi e fortë brenda dhe jashtë fushës. Ndërsa përshtatja e hollë i jep kësaj shtrese një estetikë të hijshme, do t’ju pëlqejë kur keni nevojë për një përmirësim të vogël gjatë ditës tuaj të ngarkuar. I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.