M D4GMDY FZHD

HE5030

NOT SPORTS SPECIFIC

80.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 65% / Poliester i ricikluar 35%

Dhe nëse jeni duke arritur atje, kjo xhaketë adidas ju ndihmon. Mbylleni me zinxhir, hidhni kapuçin dhe kthehuni në veten tuaj. Momentet para lojës janë po aq të rëndësishme sa momentet gjatë saj.