M CE Q2 PR PT

IC3728

NOT SPORTS SPECIFIC

80.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Udhëtim nëpër peizazhin urban me stil. Këto pantallona të lehta nga adidas kanë panele rrjetë në pjesën e poshtme të këmbëve për frymëmarrje. Përfundimi i papërshkueshëm PFC ju ndihmon të qëndroni të thatë në një shi.

Kjo veshje është bërë me një fije që përmban të paktën 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë.
Kjo veshje përmban të paktën 70% përmbajtje të ricikluar në total.