M CE Q2 CAR SHO

IC6736

NOT SPORTS SPECIFIC

44.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Me xhepat e tyre të gjerë të ngarkesës, këto pantallona të shkurtra adidas kanë hapësirë ​​për gjërat thelbësore dhe më pas disa. Të bëra nga pëlhurë e lehtë dhe të veshura me një brez elastik të rregullueshëm, ato janë të dizajnuara për rehati. PFC largon shiun dhe spërkatjen e oqeanit.

Kjo veshje është bërë me një fije që përmban të paktën 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë.

Kjo veshje përmban të paktën 70% përmbajtje të ricikluar në total.