M CAPS SHO

IA9360

NOT SPORTS SPECIFIC

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 82% , / Poliester i ricikluar: 18%

Pavarësisht nëse është një fundjavë e qetë ose jeni duke punuar nga shtëpia, të visheni  mund të jetë më e thjeshtë me këto pantallona të shkurtra të buta adidas. Të krijuara nga leshi dhe të prera për një përshtatje të lirshme, ato janë të dizajnuara për rehati maksimale, shpërqendrime minimale.