M CAPS PT

IA9370

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Shtoni këto pantallona komode në listën tuaj. Të bëra nga pambuku dhe leshi poliestër për një ndjesi të butë, këto pantallona adidas do t’ju çojnë rehat gjatë ditës nëse jeni duke luajtur lojëra, stërvitje ose duke shkuar në ndonjë pazar ushqimesh. Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.