M CAPS HD

IA9341

NOT SPORTS SPECIFIC

68.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 82% , / Poliester i ricikluar: 18%

Kur keni shkuar, ose jeni duke shkuar,  mund të jetë e vështirë të kaloni në një gjendje relaksi. Ky duks adidas ju bën të mirë mendjen dhe trupin tuaj të ndihet mirë. Pa shpërqendrime, vetëm rehati e plotë falë strukturës së butë prej leshi. Forma e lirshme do të thotë që ju mund të lëvizni pa kufizime. Hidheni, shtrojeni dhe vendosuni.