M BL TEE Q2

HZ3091

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ndonjëherë ju thjesht dëshironi të vishni një pamje të thjeshtë dhe aktuale. Kjo fanellë grafike adidas ju jep pikërisht këtë. Tipografia e mrekullueshme i jep asaj një estetikë ekspresive që mund ta shfaqësh në çdo kohë.