M BL SHRT Q2

HZ3078

NOT SPORTS SPECIFIC

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pantallona të shkurtra për meshkuj Adidas me adidas karakteristik me tre vija anash. Ka një përshtatje të hollë, një bel elastik me fije tërheqëse, dy xhepa anash dhe një logo të shtëpisë anash.