M BL COL SS T

IN6251

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Kombinimi perfekt i komoditetit dhe stilit!  Kjo bluzë ofron një ndjesi të lehtë dhe është dizajnuar me kujdes për t’ju sjellë një pamje të shkëlqyer. Me një kombinim të sofistikuar të ngjyrave dhe detajesh, M BL COL SS T është zgjedhja e duhur për ata që dëshirojnë të jenë në trend dhe të ndihen të rehatshëm në çdo moment.