M BB TEE

EI5592

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 100%

Nga rruga në palestër, kjo bluzë ofron thjeshtësi për çdo ambient e cila ju mban të freskët dhe të thatë gjatë gjithë ditës.