M ALL SZN T

IC9793

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Pavarësisht nëse dielli ju buzëqesh  mund të ndjeni erën që pushton nëpër pemë ndërsa dilni nga dera, kjo maicë adidas All SZN përshtatet siç duhet për çdo rast. Është prej pëlhure tërësisht pambuku në një prerje të lirshme për një ndjesi të butë dhe relaksuese, kështu që ju jeni gjithmonë të rehatshëm pavarësisht se çfarë ju sjell dita.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.