M ALL SZN SWT

IC9813

NOT SPORTS SPECIFIC

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% / Poliester i ricikluar: 20%

Kjo ndjenjë e arritjes pas një stërvitjeje të mirë është një nga ndjenjat më të mira, e dyta pas ndjesisë së këtij xhup super të butë adidas kundër lëkurës tuaj. Përshtatja e saj e lirë, detajet me shirita dhe ndërtimi i territ francez do t’ju mbajnë rehat gjatë gjithë ditës. Pëlhura e rëndë e bën atë të përsosur për t’u ngrohur në një ditë të freskët, ose për ta veshur atë nën një jelek për një pamje të kombinuar në mot më të ftohtë.