M ALL SZN SHO

IC9816

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80%  , / Poliester i ricikluar: 20%

Qetësues kundër këmbëve të lodhura, këto pantallona të shkurtra të buta adidas janë të preferuarat tuaja në ditët e rikuperimit. Rripi elastik i belit me kordon tërheqës përshtatet lehtësisht për një përshtatje të rehatshme. Të bëra nga pëlhura franceze e përzier pambuku dhe poliester, ato janë të rehatshme pa ju rënduar.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.