M ALL SZN PT

IB4048

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 80% , / Poliester i ricikluar: 20%

Bëjeni rehatinë elementin kryesor për veshjen e sotme. Këto pantallona lesh nga adidas janë krijuar për të nxjerrë në pah disponimin tuaj më të butë. Ngjyrat e heshtura  lartësojnë pamjen tuaj të përditshme. Një distinktiv adidas tonal i Sportit shfaqet me stil.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme