M 3S WV TT TS

IC6750

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Duke u relaksuar ose duke iu përgjigjur emaileve, ky kostum sportiv adidas ju mban rehat. Të bëra nga një lesh me përzierje pambuku, ndjehuni komod dhe ngrohtë.