M 3S TR TT TS

HZ2220

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €75.00.Current price is: €53.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Duke u relaksuar ose duke iu përgjigjur emaileve, ky kostum sportiv adidas ju mban rehat. Të bëra nga një lesh me përzierje pambuku, ndjehuni komod dhe ngrohtë.