M 3S PIQUE FZ

FI4664

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 52% / Poliester 48%

Visheni këtë duks adidas dhe vendosi 3-Stripes në lëvizje. Ky duks tregon një pamje klasike atletike .