M 3S FT TC PT

HZ2218

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 53 % / Poliester i ricikluar 36% / Fije mëndafshi francez 11%

Një ekip, një pasion. Kur vishni 3-Stripes, ju vishni më shumë sesa thjesht një palë trenerka adidas. Ju jeni duke përjetuar një lidhje të përbashkët me njerëzit në mbarë botën. Këto trenerka janë bërë me pëlhurë franceze për rehati të gjithanshme dhe të përditshme.