M 3S FT FZ HD

IC0433

NOT SPORTS SPECIFIC

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 53 % / Poliester i ricikluar 36% / Fije mëndafshi francez 11%

Objektet në lëvizje qëndrojnë në lëvizje. Edhe pas përfundimit të praktikës, ju dëshironi të njëjtën liri për të ecur me lehtësi nëpër jetë. Ky duks adidas ju ka mbuluar. Pëlhura e butë franceze ndihet mirë kundër lëkurës, që do të thotë më pak shpërqendrime dhe më shumë rehati. Vazhdoni rutinën tuaj pa asnjë pengesë të vetme.