M 3S FL HD

GU2523

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 53% / Poliester i ricikluar 36% / Lesh viskoz 11%

Pamja e këtij duksi adidas është frymëzuar nga stili i përjetshëm i veshjeve pas stërvitjes. Është i prerë nga pëlhurë e butë leshi dhe ka një përshtatje klasike që ju e njihni dhe e doni.