LUX HOODIE

HM5090

TRAINING

46.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 57%  /Poliester i ricikluar: 30% / Pambuk i ricikluar 13%

Hidhni këtë duks Reebok për femra dhe sillni relaksim të thellë me vete kudo që shkoni. Përshtatja e tepërt i jep një ndjesi komode.