LS REV MESH TEE

EC7318

SKATEBOARDING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i recikluar 100%

Një duks, dy mënyra për ta veshur atë. Dizajni i parë përmban rrjetë poliestër në njërën anë dhe pëlhurë të butë të përzier me pambuk nga ana tjetër.