LS OVERSHIRT

HK2766

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

NJË KËMISHË UTILITARE ME MËNG TË GJATA E BËRË ME PËRMBAJTJE TË RICIKLUAR.
Shumë xhepa dhe një pamje premium. Udhëtoni, punoni dhe luani me këtë këmishë Adidas me mëngë të gjata që ju përshtatet për t’u përballur me qytetin.  Një logo e vogël dhe delikate sinjalizon krenarinë e markës suaj.