LRG LOGO TIGHT

FQ6822

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pamubuk 93% / Material Elastik 7%

Simboli ka një histori. Trefoil debutoi në 1972 dhe shpejt u bë shenja e rebelëve, e pasionuar. Ajo histori është ende duke u shkruar. Bëhuni një pjesë e saj në këto hellanke adidas dhe ndihuni rehat në rutinën tuaj.