LRG LOGO SHORT

FM2638

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Koleksioni i veçantë i shorceve adidas vjen me këtë model plot stil, me një material që ju jep freski dhe komoditet gjatë ditës. Pjesa mbrapa përmban logon e madhe Trefoil që i jep një pamje të bukur.