LOOSE TEE

GN2857

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik 100%

Arti i thjeshtësisë dhe i stilit. Ky stil minimalist është krijuar nga pambuku i kualitetit më të lartë. Një vështrim dhe ndjesi e sofistikimit, ose, siç e quajnë të tjerët, një kombinim fitues. Do të vëreheni kudo që shkoni me këtë bluzë dy ngjyrëshe.