LONG SLEEVE

IB7312

ORIGINALS

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / 7% Fanellë elastike

Cila është atmosfera juaj sot? Me këtë bluzë Adidas me mëngë të gjata, mund t’i eksploroni të gjitha. Sido që ta stiloni, bluza e hijshme dhe elastike është këtu.