LM WINDBREAKER

ED3679

STUDIO

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Përqendrohuni në stërvitjen tuaj në kohën e të ftohtit. Ky duks për femra është prerë për një përshtatje të lirshme, kështu që vishet me lehtësi mbi rrobat tuaja të palestrës.Detajet e kontrastit dhe pëlhura krijojnë një pamje të guximshme.