LK SW ZNE JOG

IS4559

NOT SPORTS SPECIFIC

70.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 59% , / Pambuk:  41%

Nuk ka kufi se ku mund të shkojnë fëmijët, nga oborri i shtëpisë deri te galaktikat e largëta, në këtë set për fëmijë adidas për vrapim. Pëlhura e butë i mban ato komode pa i rënduar ndërsa detajet me shirita shtojnë rehati shtesë. Fëmijët ndiejnë forcën dhe atmosferën pozitive në këtë dizajn të frymëzuar nga Star Wars.

Duke zgjedhur të ricikluara, ne jemi në gjendje të ripërdorim materialet që janë krijuar tashmë, gjë që ndihmon në reduktimin e mbetjeve. Zgjedhjet e materialeve të rinovueshme do të na ndihmojnë të heqim varësinë nga burimet e fundme.