LK MRVL AV TSET

IN7290

NOT SPORTS SPECIFIC

50.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ky grup bluzash adidas për fëmijë sigurisht që do të bëhet i preferuari nga fansat e Marvel Avengers kudo. Qoftë në një mision rreth lagjes ose duke u mbledhur për natën e filmit, fëmijët mund të tregojnë stilin e tyre superhero dhe të qëndrojnë rehat në të njëjtën kohë.

Ky produkt është bërë me materiale 100% të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.