LK LOGO TEE

H65794

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €18.00.Current price is: €13.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Maica adidas Performance në të pembe me stampa të kuqe të logos së markës me tekstin “Badge Of Sport” të shkruar përreth.

Maica adidas Performance ka mëngë të shkurtra me një buzë të ngushtë me brinjë. Maica është bërë në një cilësi të rehatshme dhe të shtrirë pambuku.