LK GFX HDY SET

FK5876

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 77% / Poliestër i recikluar 23%

Mbani fëmijën tuaj të ngrohtë dhe të rehatshëm në këto trenerka. Ky stil klasik azhurnohet me vija të gjera ngjyrash në mëngët dhe këmbët. Trenerka tërheqëse janë të lehta për tu veshur.