LK FT TRACKSUIT

DY9232

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester I Recikluar 40%

Kjo kostum për fëmijë është ndërtuar për të mbajtur komodë fëmijët aktivë në shesh lojërash. Ato përmbajnë një duks dhe trenerka që përshtaten, të dyja të prera për rehati në materialin e butë.