LK DY MM T SET

IT8777

NOT SPORTS SPECIFIC

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Mickey Mouse i Disney-t dhe shokët e tij janë BFF-të e të voglit tuaj. AEROREADY i mban ato të thata ndërsa vrapojnë, kërcejnë dhe rrotullohen.