LK DY MI DRE

IN7304

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 89% / Elastan: 11%

Pavarësisht nëse është duke bërë patinazh nën palma ose duke luajtur në oborrin e shtëpisë, ky fustan adidas për fëmijë i lejon fanses tuaj të Minnie Mouse të lëvizë lirshëm. Kombinoje këtë fustan me atletet apo sandalet e saj të preferuara. Sido që ajo të zgjedhë ta veshë, mesazhi i Minnie për të qëndruar pozitiv dhe për të zotëruar atë që jeni do të shkëlqejë. Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.