LK DY 100 JOG

IJ9062

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% , / Poliester i ricikluar: 33%

Magjia e Disney dhe trashëgimia e adidas bashkohen në këtë grup vrapimi për fëmijë. Duke festuar 100-vjetorin e Disney-t, ai është i theksuar me detajet e dizajnit që shënojnë momentin historik, duke përfshirë siluetat e personazheve të tyre të preferuar të Disney në një printim monogram në pantallona. Ulja e shpatullave në pjesën e sipërme dhe një përshtatje elastike rreth belit u japin atyre gjithë komoditetin që u nevojitet.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të riciklueshme dhe të rinovueshme.