LK BOS JOG FT

HG4464

NOT SPORTS SPECIFIC

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Për atletin e ri në jetën tuaj që është gjithmonë në lëvizje. Ky kombinim xhup dhe pantallona qëndron i vendosur për t’i mbajtur foshnjat të eksplorojnë me rehati gjatë gjithë ditës.