LK BLUV TS

IN3304

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Rehati super e butë dhe stili ikonë adidas. Këto trenerka për fëmijë adidas i mban fëmijët ngrohtë gjatë lojës ose udhëtimit, ndërsa printimi i gjallë bie në sy në çdo sfond.

Pambuku për këtë produkt vjen nga Better Cotton.