LK BL CO T SET

IS2470

NOT SPORTS SPECIFIC

35.00

Përmbajtja e produktit:

Lëreni të voglin tuaj të lëvizë lirshëm me këtë komplet të rehatshëm bluzë dhe pantallona të shkurtra për fëmijë adidas. Fanella e butë prej pambuku është e përkryer për t’u veshur gjatë gjithë ditës, pavarësisht nëse ata janë duke luajtur në park ose thjesht duke qëndruar në shtëpi.

Pjesa e sipërme dhe pantallonat e shkurtra kanë veshje me 3 vija për një pamje sportive.
Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.