LINEAR LOGO WAISTBAG

FS7215

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Qanta e belit nga Reebok, mbanë një strukturë Poliester-si dhe logoja jep një pamje të freskët.