LINEAR LOGO HOODIE TS

FT0918

TRAINING

65.00 52.00

Përmbajtja e produktit: 

Pambuk 80% / Poliester 20%

Set i bërë me pambuk të qëndrueshëm. Duksi është i pajisur me kapuç dhe me shirita. Trenerkat kanë një shtrëngim të ngushtë, bel elastik, dhe xhepa anash .