LINEAR LOGO FULLZIP

FI2008

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70%/ Poliester 30%

Vendosni këtë duks të plotë për femra me xhinse ose trenerka. Përshtatja e hollë mban pamjen e pastër dhe moderne. Logot e përsëritura poshtë mëngëve tregojnë krenarinë tuaj Reebok.