LINEAR LOGO FULLZIP

FI2007

TRAINING

17.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70%/ Poliester 30%

Vendosni këtë duks të plotë për femra me xhinse ose trenerka. Përshtatja e hollë mban pamjen e pastër dhe moderne. Logot e përsëritura poshtë mëngëve tregojnë krenarinë tuaj Reebok.