LIGHTNING TEE

HE4718

ORIGINALS

26.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Disa njerëz thonë se rrufeja nuk godet kurrë dy herë në të njëjtin vend. Dhe për ta vërtetuar më tej, ne vendosëm bulona të dyfishta në këtë bluzë adidas. Pra, po, ndoshta nuk është kjo ajo që ata donin, por fakti mbetet. Fakt tjetër: Kur e tërhiqni këtë bluzë, ndiheni menjëherë në rehati. Pambuku i butë e bën atë të padiskutueshëm.